A Review Of ayakkabi es anlamlisi

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Son derece sağlam ve dayanıklı olduğu gibi ayakları koruyan nitelikli seçenekler, insanların doğru tercihini ve doğru avantajını ön plana getirmiş durumdadır.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World wide web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the internet satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.three standardını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şartwork koşar.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi spor iş ayakkabısı veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

three kat meltblown teknolojisi ve 2 kat spunbond kumaşları ile entire sterilizasyon ile el değmeden üretilen n95 maskeleri %98 koruma sağladığı uluslararası testler ile tescillenmiştir. Ventilli ve Ventilsiz olmak üzere iki kısıma ayrılmaktadır. Ventilli olan n95 maskeleri daha çOkay toz ve kimyasal filtrelemeler de kullanılmakta olup günlük kullanım için iş ayakkabısı markaları uygun görülmemektedir.Daha fazla bilgi için N95 kategorisini inceleyiniz.  

This Web page is employing a stability assistance to guard alone from on the net assaults. The motion you merely carried out brought on the safety Resolution. There are various actions that could bring about this block like publishing a specific term or phrase, a SQL command or malformed data.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal iş ayakkabısı tabanlık seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila forty seven numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page